Brödpinnar med parmesan

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Brödpinnar med parmesan

Dessa brödpinnar med parmesanost är ett ljuvligt tillbehör till soppor. Osten gör brödpinnarna salta och smördegen blir krispig och gyllenbrun när du gräddar pinnarna i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Brödpinnar med parmesan

Ingredienser

8 portioner
2 st  fryst, tinade smördegsplattor
1   ägg
1 dl  finriven parmesan (1 dl riven parmesan motsvarar ca 30 g)

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Måste testas, verkar busenkelt och riktigt smarrigt!

Katrina

2010-05-16

Testa liknande recept

Festbröd med parmesan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brytbröd med parmesanost
Betyg 3.9 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brytbröd med parmesan och salvia
Betyg 4.9 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brioche med ost och örter
Betyg 4.8 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade parmesanbröd
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bärflarn med citroncrème fraiche
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga