Sparris Milanese

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Sparris Milanese

Sparris Milanese är en vacker och smakfull rätt som går snabbt att tillaga. Snabbkoka din sparris så den behåller krispigheten och lägg upp fint på fat med löskokt ägg, smakrik parmesanost och skirat smör.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Sparris Milanese

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
1   pkt fryst grön sparris
parmesan eller annan lagrad hårdost
2 msk  skirat smör

För alla

Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.

Fri från gluten men innehåller ägg, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sparris med solrosfrön och parmesan
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparris- och parmesanpaj
Betyg 3.8 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sparris med serranoskinka och ostvinägrett
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad grön sparris med vitlök och parmesan
Betyg 4.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig pasta risoni med sparris, citron och parmesan
Betyg 4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga