Sparris Milanese | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Sparris Milanese

Sparris Milanese är en vacker och smakfull rätt som går snabbt att tillaga. Snabbkoka din sparris så den behåller krispigheten och lägg upp fint på fat med löskokt ägg, smakrik parmesanost och skirat smör.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Löskoka äggen.
  2. Lägg ner den frysta sparrisen i kokande löttsaltat vatten, max 1 minut. Lägg dem på en handduk att rinna av.
  3. Lägg den varma sparrisen på ett fat och hyvla över tunna skärvor parmesanost.
  4. Skeda över ett par msk skirat smör och servera de löskokta äggen bredvid.

För alla

Sparris Milanese är fri från gluten men innehåller ägg, laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 ägg
  • 1 pkt fryst grön sparris
  • parmesanost
  • 2 msk skirat smör
Lägg till i inköpslistan