Brödpinnar med parmesan

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Brödpinnar med parmesan

Dessa brödpinnar med parmesanost är ett ljuvligt tillbehör till soppor. Osten gör brödpinnarna salta och smördegen blir krispig och gyllenbrun när du gräddar pinnarna i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Brödpinnar med parmesan

Ingredienser

8 portioner
2 st fryst, tinade smördegsplattor
1 ägg
1 dl finriven parmesan (1 dl riven parmesan motsvarar ca 30 g)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Måste testas, verkar busenkelt och riktigt smarrigt!

    Katrina

Testa liknande recept

  • Festbröd med parmesan
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brytbröd med parmesanost
    Betyg 4 av 5.69 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brytbröd med parmesan och salvia
    Betyg 4.9 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Brioche med ost och örter
    Betyg 4.8 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade parmesanbröd
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bärflarn med citroncrème fraiche
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad