Studentskans havrebröd

Betyg 4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Studentskans havrebröd

Smakrikt och nyttigt bröd i form av fyra små limpor med havre och linfrön. Ät det som det är eller använd till att göra krutonger att toppa en god soppa med.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Studentskans havrebröd

Ingredienser

4 små limpor
8 dl havregryn
1 paket jäst (à 50 g)
4 msk hela linfrön
1 msk salt
ca 14 dl vetemjöl
vetemjöl till utbakning
ca 1 l vatten

Gör så här

00:15:00
00:05:00
00:10:00
00:30:00
00:45:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.40 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bröd med lingon och vört
Betyg 4.4 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingonlimpa
Betyg 4.6 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bovetelimpa med aprikoser & frön
Betyg 4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Havre- och lingonlimpa med morot- och solrosfrö
Betyg 3.4 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bröd med grönsaker
Betyg 4.1 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julbröd i form
Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad