Panerad brieost med honung och pistagenötter

Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
9
Panerad brieost med honung och pistagenötter

Att panera brieost tillsammans med honung och pistagenötter är supergott och passar utmärkt att servera som tilltugg eller aptitretare vid större bjudningar eller andra festliga tillfällen. Lägg gärna den panerade brieosten på en skiva bröd.

Panerad brieost med honung och pistagenötter

Ingredienser

40 st
450 g  fast brieost
1 dl  skalade pistagenötter
3 msk  flytande honung
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott - serverade som drinktilltugg på små kavringsfyrkanter (m cocktailpinnar), då hamnar den smet som ev rinner av på brödet. Uppskattat och enkelt.

Liselott

2007-12-10

Kanon gott blev bjuden på detta förra fredag av en vännina till mig. Jag kan verkligen rekommendera denna till tilltugg till välkomstdrinken eller som småplock till en buffé.

Elisabeth

2007-08-29

Tror säkert att det är gott och vill gärna testa receptet. På bilden ser det ut som osten ligger på en bit bröd vilket inte omnämns i receptet. Förmodar att det kan bli lite kladdigt utan bröd.

Eivor

2007-08-12

Testa liknande recept

Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brieost i ugn med honung, pistagenötter och hallon
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Persiljefriterad brie med granatäpple och pistagehonung
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostade hasselnötter med honung och brieost
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Brietårta med honung och torkad frukt
Betyg 3.6 av 5.
87 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fylld brieost
Betyg 2.4 av 5.
107 personer har röstat
Under 30 min att tillaga