Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Panerad brieost med honung och pistagenötter

(20)
30 MIN | Medel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Att panera brieost tillsammans med honung och pistagenötter är supergott och passar utmärkt att servera som tilltugg eller aptitretare vid större bjudningar eller andra festliga tillfällen. Lägg gärna den panerade brieosten på en skiva bröd.

Ingredienser

Portioner: 40 st
  • 450 g fast brieostar
  • 1 dl skalade pistagenötter
  • 3 msk flytande honung
  • flingsalt
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 40 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rosta nötterna i torr stekpanna tills de är gyllenbruna. Hacka dem grovt och smaksätt med flingsalt.
  2. Skär osten i 1x1 cm stora kuber. Doppa ostbitarna i honung. Om honungen är trögflytande kan man köra den i mikron några sekunder. Panera varje ostbit med nöthacket. Serveras rumstempererade.