Panerad brieost med honung och pistagenötter

18
9
Panerad brieost med honung och pistagenötter

Att panera brieost tillsammans med honung och pistagenötter är supergott och passar utmärkt att servera som tilltugg eller aptitretare vid större bjudningar eller andra festliga tillfällen. Lägg gärna den panerade brieosten på en skiva bröd.

Skriv ut
Panerad brieost med honung och pistagenötter

Ingredienser

40 st
450 g
fast brieost
1 dl
skalade pistagenötter
3 msk
flytande honung
-
flingsalt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Liselott

2007-12-10

Jättegott - serverade som drinktilltugg på små kavringsfyrkanter (m cocktailpinnar), då hamnar den smet som ev rinner av på brödet. Uppskattat och enkelt.

Elisabeth

2007-08-29

Kanon gott blev bjuden på detta förra fredag av en vännina till mig. Jag kan verkligen rekommendera denna till tilltugg till välkomstdrinken eller som småplock till en buffé.

Eivor

2007-08-12

Tror säkert att det är gott och vill gärna testa receptet. På bilden ser det ut som osten ligger på en bit bröd vilket inte omnämns i receptet. Förmodar att det kan bli lite kladdigt utan bröd.

Testa liknande recept