Panerad brieost med honung och pistagenötter
Att panera brieost tillsammans med honung och pistagenötter är supergott och passar utmärkt att servera som tilltugg eller aptitretare vid större bjudningar eller andra festliga tillfällen. Lägg gärna den panerade brieosten på en skiva bröd.
Ingredienser
40 st
450 g fast brieost
1 dl skalade pistagenötter
3 msk flytande honung
flingsalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott - serverade som drinktilltugg på små kavringsfyrkanter (m cocktailpinnar), då hamnar den smet som ev rinner av på brödet. Uppskattat och enkelt.
Liselott
2007-12-10Kanon gott blev bjuden på detta förra fredag av en vännina till mig. Jag kan verkligen rekommendera denna till tilltugg till välkomstdrinken eller som småplock till en buffé.
Elisabeth
2007-08-29Tror säkert att det är gott och vill gärna testa receptet. På bilden ser det ut som osten ligger på en bit bröd vilket inte omnämns i receptet. Förmodar att det kan bli lite kladdigt utan bröd.
Eivor
2007-08-12