Bresaola med fylld ravioli, tomat och ricotta

Betyg 3.3 av 5.
41 personer har röstat
0
Bresaola med fylld ravioli, tomat och ricotta

Denna smakfulla ravioli är fylld med goda smaker som tomat, mozzarella och basilika. En välsmakande tomatsås med cayennepeppar gör pastan sällskap och en klick krämig ricotta bryter av den mustiga tomatsåsen. Servera med bresaola och en frisk zuccinisallad med hackad persilja och en skvätt citron.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2016

Bresaola med fylld ravioli, tomat och ricotta

Ingredienser

2 portioner

Sallad

1/2   zucchini
1/2   kruka persilja
1/2   citron
1/2 msk  olivolja
salt och peppar

Pasta

390 g  pastasås basilika
cayennepeppar
250 g  girasole med tomat, mozzarella och basilika
1 dl  ricottaost
140 g  bresaola

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
41 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3084 KJ / 738 kCal
Fett26.2 g
Salt7.55 g
Kolhydrater45.4 g
Protein50.1 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pasta med paprikasås och bresaola
Betyg 3.1 av 5.
101 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta puttanesca med bresaola
Betyg 3.2 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och bresaolapasta med mandel
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksstekt skogssvamp med persilja och ricotta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med ricotta och basilika
Betyg 3.5 av 5.
104 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ärtlasagne
Betyg 2.7 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga