Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Bresaola med fylld ravioli, tomat och ricotta

Denna smakfulla ravioli är fylld med goda smaker som tomat, mozzarella och basilika. En välsmakande tomatsås med cayennepeppar gör pastan sällskap och en klick krämig ricotta bryter av den mustiga tomatsåsen. Servera med bresaola och en frisk zuccinisallad med hackad persilja och en skvätt citron.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 18, 2016
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
  2. Sallad: Skiva zucchinin på längden med en potatisskalare eller osthyvel. Hacka persiljan. Blanda zucchinin med lite citronsaft, olivolja och persilja. Krydda med salt och peppar.
  3. Pasta: Värm pastasåsen och smaka av den med salt och cayennepeppar.
  4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Blanda pastan med såsen och klicka på ricotta.
  6. Servera med bresaola och zucchinisallad.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 2
Sallad
  • 1/2 zucchini
  • 1/2 kruka persilja
  • 1/2 citron
  • 1/2 msk olivolja
  • salt och peppar
Pasta
  • 390 g pastasås basilika
  • cayennepeppar
  • 250 g girasole med tomat, mozzarella och basilika
  • 1 dl ricottaost
  • 140 g bresaola
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3084 kJ / 738 kCal