Bresaola med fikon och citruskräm

Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bresaola med fikon och citruskräm

Bresaola med fikon och citruskräm är en perfekt förrätt med smak av Italien. Klicka lite kräm av mascarponeost och citronskal på det lufttorkade nötlåret innan du lägger på fikon och basilikablad. Rulla ihop och droppa gärna över lite olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Bresaola med fikon och citruskräm

Ingredienser

12 portioner
2 fikon
6 skivor bresaola
12 basilikablad
flingsalt
svartpeppar
lite olivolja

Citruskräm

1/2 dl mascarponeost
skal av 1 citron
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentar

Jag använde torkade fikon i brist på fina färska, och det blev alldeles utmärkt det också.

Monika

2010-12-26

Näringsvärde per portion

Energi114 KJ / 27 kCal

Testa liknande recept

Snabbvarvad julcoupe
Betyg 3.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fruktsallad med saffransmascarpone
Betyg 3.2 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade persikor med mascarpone och pinjenötter
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pestolaxburgare
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mascarpone- och basilikafyllda tomater
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julskinka med fikon- och valnötsgriljering (glutenfri och utan ägg)
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad