Bresaola med fikon och citruskräm

Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bresaola med fikon och citruskräm

Bresaola med fikon och citruskräm är en perfekt förrätt med smak av Italien. Klicka lite kräm av mascarponeost och citronskal på det lufttorkade nötlåret innan du lägger på fikon och basilikablad. Rulla ihop och droppa gärna över lite olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Bresaola med fikon och citruskräm

Ingredienser

12 portioner
2 fikon
6 skivor bresaola
12 basilikablad
flingsalt
svartpeppar
lite olivolja

Citruskräm

1/2 dl mascarponeost
skal av 1 citron
1 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag använde torkade fikon i brist på fina färska, och det blev alldeles utmärkt det också.

    Monika

Näringsvärde per portion

Energi114 KJ / 27 kCal

Testa liknande recept

  • Citronrisotto med basilika
    Betyg 3.8 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pestolaxburgare
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hallontiramisú
    Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Passionstiramisu
    Betyg 3.5 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad