Bresaola med ädelostfikon

Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bresaola med ädelostfikon

En smakrik smårätt där salt bresaola, söta fikon och krämig ädelost möts på bästa sätt. Extra gott och fint blir det med rostade pumpakärnor, balsamico och bladpersilja på toppen.

Bresaola med ädelostfikon

Ingredienser

4 portioner
3 msk pumpakärnor
8 färska fikon
140 g ädelost
12 skivor bresaola
1 msk olivolja
2 msk vit balsamicovinäger
1/2 kruka bladpersilja

Till servering

grissini eller bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1834 KJ / 238 kCal
Fett22.7 g
Salt0.9 g
Kolhydrater30.6 g
Protein26.9 g

Testa liknande recept

  • Bresaola e ruccola
    Betyg 3.1 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvrerulle med fikon
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Portvinsfikon
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fikonmarmelad
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad