Bresaola e ruccola

Betyg 3.1 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bresaola e ruccola

Bresaola e ruccola är inget mindre än en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och citronjuice. Sältan från ruccolan, parmesanen och bresaolan bryts av mot den syrliga citronen och salladen toppas med olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Bresaola e ruccola

Ingredienser

6 portioner
150 g bresaola
1 påse rucola (à 70 g)
75 g parmesan
2 msk färskpressad citronjuice
2 msk olivolja
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket gott och lätt att förbereda och gör atill många. Jag har bytt ut citronen mot Creme baslamico och det fungerar utmärkt det också.

    Anna

Testa liknande recept

  • Carpaccio
    Betyg 4.7 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bresaola med ädelostfikon
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pasta calabrese med bresaola
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bresaola på bönsallad
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad