Bratwurst med syrad savoykål och rostade pumpafrön

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bratwurst med syrad savoykål och rostade pumpafrön

Savoykålen bryns och smaksätts med lagerblad, timjan, vinäger och citron och utgör ett syrligt gott tillbehör till den stekta korven. Rätten toppas med rostade pumpafrön.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2012

Bratwurst med syrad savoykål och rostade pumpafrön

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
1/2 savoykål
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
2 lagerblad
1/2 tsk timjan
1 dl vitvinsvinäger
1 citron
salt
peppar
500 g bratwurst
125 g körsbärstomater
1 dl pumpafrön
1 msk dijonsenap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2936 KJ / 698 kCal
Fett39.1 g
Kolhydrater55 g
Protein25.6 g

Testa liknande recept

  • Thuringer bratwurst med surkål
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bratwurst med kålrabbi
    Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungsrostad savoykål
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bratwurst med syrad vitkål
    Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad