Bratwurst med ”surkål” och potatiskross

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bratwurst med ”surkål” och potatiskross

Riktig surkål ska mjölksyras i flera dagar, här gör vi en snabb variant som kan serveras direkt till bratwurst och krossad potatis.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2012

Bratwurst med ”surkål” och potatiskross

Ingredienser

4 portioner
1 kg mjölig potatis
1 rödlök
1 msk olivolja
salt
peppar
ca 400 g vitkål
1 msk smör eller margarin
1 dl vatten
2 msk vitvinsvinäger
1 tsk strösocker
1/2 tsk hel kummin
600 g bratwurst
senap till servering

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2699 KJ / 655 kCal
Fett35.3 g
Kolhydrater56.3 g
Protein20.7 g

Testa liknande recept

Grillad bratwurst med snabbsyrad sommarkål
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bratwurst med kål och rotfrukter
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bratwurst med syrad vitkål
Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Surkål - syrad vitkål
Betyg 4.3 av 5.91 personer har röstat
Receptet har 22 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Thuringer bratwurst med surkål
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Coleslaw med äpple
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad