Bratwurst med kål och rotfrukter

6
0
Bratwurst med kål och rotfrukter

Potatis med kål- och rotfruktsfräs tillsammans med stekt bratwurst är en lättlagad och mättande vardagsrätt för familjen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2012

Bratwurst med kål och rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
200 g morötter
1 grönsaksbuljongtärning (1 buljongtärning motsvarar 1 1/2 msk fond)
400 g vitkål
1 gul lök
1 msk olja
600 g bratwurst
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Till servering

senap

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och bratwursten. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3143 KJ / 748 kCal
Fett 374 g
Kolhydrater 70 g
Protein 251 g
Läs mer om näringsvärden