Borsjtj med isterbandssmul och Västerbottensost
Borstj en smakrik rödbetssoppa här i en variant med svenska smaker. Toppa din soppa med knaprigt isterbandssmul och en kräm på Västerbottensost och crème fraiche. Den robusta smaken av rotselleri, lök och mejram och sötman i rödbetorna förenas i soppan med syran i isterbanden och kryddigheten i osten. Detta är riktigt gott!
Ingredienser
Soppa
Topping
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen, isterbanden och brödet.
Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Näringsvärdet är beräknat inkl topping men utan serveringsförslag.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer