Bönstroganoff

Servera en vego stroganoff till middag – enkel, god och vardagsvänlig mat för hela familjen. Koka svarta och vita bönor i en krämig sås av grädde och tomatpuré och servera med ris.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2023

Ingredienser
4 portioner
4 port ris
2 gula lökar
1 förp kokta cannellini bönor (à 380 g)
1 förp kokta svarta bönor (à 380 g)
2 msk olja
3 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
salt
svartpeppar
1/2 dl färsk eller fryst hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2990 KJ / 714 kCal
Fett38 g
Salt1.6 g
Kolhydrater71 g
Protein17 g
Kommentarer
Supergott! Hade i lite mer grädde och en hel del svartpeppar och salt
Tony
2025-02-24Det smakade bara senap Min man som verkligen inte är kräsen vägrade äta...
Stéphanie
2024-08-06Hade i krossade tomater, chili, två grönsaksbuljonger, lite soja. Det blev en helt vanlig korvstroganoff med andra ord, fast med bönor. Hade jag inte behövt ett recept för.
Malin
2024-04-07