Ugnsbakad ryggfilé av hoki

1
0
Ugnsbakad ryggfilé av hoki

Sugen på fisk och ris till middag? För att skruva upp volymen lite kan du prova denna ugnsbakade ryggfilé av hoki som du serverar tillsammans med en varm sallad på bönor, haricots verts och fänkål. Fisken och salladen avrundas med färsk lime.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Ugnsbakad ryggfilé av hoki

Ingredienser

4 portioner
4 frysta portionsbitar av hokirygg ( à 130 g)
1 msk olivolja
1 stor fänkål
1 burk röda bönor sk kidney beans (à 400 g)
200 g haricots verts (bönor)
ev 1 vitlöksklyfta
flingsalt
peppar
1/2 lime
olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer