Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Texasbönor

Kidneybönor med knaperstekt bacon, barbecuesås, mörkt öl och worcestersås är ett klassiskt tillbehör till barbequegrillat kött från Texas. Texasbönor helt enkelt!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2012
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Stek bacon knaprigt i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
  3. Skala och finhacka löken. Hacka baconet. Häll av och skölj bönorna. Blanda lök, bacon och bönor med övriga ingredienser i en ugnssäker form.
  4. Tillaga mitt i ugnen ca 1 timme.

För alla

Laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 burkar kidneybönor (à 400 g)
  • 1 paket grillbacon (à ca 225 g)
  • 1 gul lök
  • 3/4 dl barbequesås på flaska
  • 1 dl mörk öl
  • 2 msk mörk sirap
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk farinsocker
  • 1/2 msk worcestersås
  • 1 tsk japansk soja
  • 1 msk inlagd skivad jalapeño
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?