Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Böndipp

En snabblagad böndipp på mixade cannellinibönor med vitlök- och rosmarinolja. Smaka av med citronjuice, honung, salt och peppar och servera med delikata, krispiga brödstavar.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Fräs pressade vitlöksklyftor och finhackad rosmarin i olivolja.
  2. Mixa avrunna cannellinibönor tillsammans med vitlöksoljan.
  3. Smaka av med citronjuice, honung, salt och peppar. Servera med krispiga Brödstavar.

Ingredienser

Portioner: 2 dl
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk finhackad rosmarin
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk cannellinibönor
  • 1/2 msk citronjuice
  • 1/2 tsk honung
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan