Bönsoppa med skinkchips och citronbröd

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Bönsoppa med skinkchips och citronbröd

Ett utsökt recept på bönsoppa med lyxiga skinkchips och citronbröd. Du använder bland annat lufttorkad skinka, vitlök, cannellinibönor, ciabattabröd, cream cheese, citron och ruccola. Vardagslyx!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2011

Bönsoppa med skinkchips och citronbröd

Ingredienser

4 portioner
ca 80 g lufttorkad skinka
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 burkar kokta cannelliniböna (à ca 400 g)
1 msk olivolja
1 tsk torkad rosmarin
1 l hönsbuljong (vatten och buljongtärningar eller fond)
1 msk majsstärkelse (Maizena)
salt
peppar

Citronbröd

4 ciabattabröd
100 g cream cheese
finrivet skal av 1/2 citron
1/2 msk pressad citronjuice
1/2 påse rucola (à ca 60 g)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2764 KJ / 664 kCal
Fett16.2 g
Kolhydrater96.1 g
Protein33.3 g

Testa liknande recept

Nannes heta skinkmacka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskost med vitlök, persilja och vita bönor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre chaud med pumpafrön
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pane pecorino
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Böndipp
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig cannellinipasta med valnötter
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga