Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Brödstavar

Krispiga, saftiga brödstavar som har rostats i ugnen och sugit åt sig smakerna av vitlök och timjan. Du kan äta stavarna som de är eller doppa dem i en krämig dipp.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skär pitabröden i stavar. Lägg ut på bakpappersklädd plåt.
  3. Blanda olivolja med pressad vitlöksklyfta. Pensla detta på stavarna och strö över flingsalt och ev timjan.
  4. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 pitabröd
  • 2 msk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • flingsalt
  • ev timjan
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?