Brödstavar

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Brödstavar

Krispiga, saftiga brödstavar som har rostats i ugnen och sugit åt sig smakerna av vitlök och timjan. Du kan äta stavarna som de är eller doppa dem i en krämig dipp.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Brödstavar

Ingredienser

4 portioner
2   pitabröd
2 msk  olivolja
1   pressad vitlöksklyfta
flingsalt
ev timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Vad har man för dip som passar till detta?

Alf

2022-09-07

Ser gott ut Vad har ni för dip till pitabröd

Alf

2022-09-07

Testa liknande recept

Rostade morötter med fröströssel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålvariation med äpple och rostad mandel
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterad kronärtskocka
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispiga blomkålsvingar – bang bang cauliflower
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
French fries
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökiga mandlar med flingsalt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga