Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

Ta genvägen med några färdiga salladsblandningar och snabbt och enkelt kan du servera en mättande och god sallad med vibbar från Medelhavet. Rör ner bulgur i salladerna och toppa med solroskärnor för extra krisp. Salladerna serveras helst med lufttorkad skinka.

Bön- och olivsallad med bulgur och prosciutto

Ingredienser

4 portioner
4 port bulgur
1 förp vitost (à 150 g)
1 oliv- och bönsallad (gärna medelhavs à 300 g)
1 förp kålmix (à 140 g)
1 1/2 dl rostade solroskärnor
2 förp prosciutto crudo med tryffel (à 100 g)
4 skivor surdegsbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pizza med olivkräm och prosciutto
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Piadina med ost och skinka
    Betyg 4 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad