En härlig bolognese på klassiskt vis med pancetta, vitt vin och kycklinglever. Levern ger bolognesen en djup, mustig smak utan att ta över. Gör gärna dubbel sats och lägg i frysen för en snabb och enkel vardagsmiddag!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Näringsvärdet är beräknat inkl pasta, parmesan och sallad.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ska man steka köttfärsen innan den åker ner i såsen, tusen tack hörni, hoppas det smakar!!!
Erik
2023-05-30Hej Erik! Färsen behöver inte stekas innan. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-06-01