Boeuf à la mode
Ett smakrikt franskt recept på Boeuf à la mode. Du gör rätten av bland annat lök, vitlök, bacon, högrev, timjan, rött vin. Servera det härliga köttet med utsökt champinjonfräs och färsk pasta!
Ingredienser
4 portioner
4 morötter
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1 paket skivad bacon (à 140 g)
ca 1 1/2 kg benfri högrev
2 - 2 1/2 msk smör eller margarin
2 tsk timjan
1 lagerblad
2 1/2 dl rött matlagningsvin eller rött vin
6 dl vatten
1 köttbuljongtärning
1 msk majsstärkelse
salt
peppar
Champinjonfräs
200 g champinjoner
250 g steklök
1 paket skivad bacon (à 140 g)
1 msk smör eller margarin
3 msk hackad persilja
Till servering
färsk pasta eller potatisgnocchi
Till servering
pasta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer