Boeuf à la mode

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Boeuf à la mode

Ett smakrikt franskt recept på Boeuf à la mode. Du gör rätten av bland annat lök, vitlök, bacon, högrev, timjan, rött vin. Servera det härliga köttet med utsökt champinjonfräs och färsk pasta!

Boeuf à la mode

Ingredienser

4 portioner
4 morötter
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
1 paket skivad bacon (à 140 g)
ca 1 1/2 kg benfri högrev
2 - 2 1/2 msk smör eller margarin
2 tsk timjan
1 lagerblad
2 1/2 dl rött matlagningsvin eller rött vin
6 dl vatten
1 köttbuljongtärning
1 msk majsstärkelse
salt
peppar

Champinjonfräs

200 g champinjoner
250 g steklök
1 paket skivad bacon (à 140 g)
1 msk smör eller margarin
3 msk hackad persilja

Till servering

färsk pasta eller potatisgnocchi

Till servering

pasta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stenbergs portergryta med bacon och purjolök
Betyg 4.5 av 5.
59 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Boeuf bourguignon med potatismos
Betyg 4.8 av 5.
512 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Egenmald hamburgerfärs
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaneldoftande köttgryta
Betyg 4.5 av 5.
66 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannbiff med lök, bacon och svamp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkon bourguignon
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga