Boeuf à la mode

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Boeuf à la mode

Ett smakrikt franskt recept på Boeuf à la mode. Du gör rätten av bland annat lök, vitlök, bacon, högrev, timjan, rött vin. Servera det härliga köttet med utsökt champinjonfräs och färsk pasta!

Boeuf à la mode

Ingredienser

4 portioner
4   morötter
2   gula lökar
2   vitlöksklyftor
1   paket skivad bacon (à 140 g)
ca 1 1/2 kg  benfri högrev
2 - 2 1/2 msk  smör eller margarin
2 tsk  timjan
1   lagerblad
2 1/2 dl  rött matlagningsvin eller rött vin
6 dl  vatten
1   köttbuljongtärning
1 msk  majsstärkelse
salt och peppar

Champinjonfräs

200 g  champinjoner
250 g  steklök
1   paket skivad bacon (à 140 g)
1 msk  smör eller margarin
3 msk  hackad persilja

Till servering

färsk pasta eller potatisgnocchi

Till servering

pasta

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: servera med glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: servera med pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stenbergs portergryta med bacon och purjolök
Betyg 4.5 av 5.
57 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Boeuf bourguignon med potatismos
Betyg 4.7 av 5.
430 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Egenmald hamburgerfärs
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaneldoftande köttgryta
Betyg 4.4 av 5.
59 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannbiff med lök, bacon och svamp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkon bourguignon
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga