Bockwurst med surkål och äppelpepparrot

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bockwurst med surkål och äppelpepparrot

Enkel och snabblagad mat som ger dig energi och många härliga smaker i ett svep. Bockwursten serveras med kokt potatis, varm surkål och den krispiga och framförallt den goda äppelpepparoten som säkert kan bli en favorit till flera rätter än just denna.

Bockwurst med surkål och äppelpepparrot

Ingredienser

4 portioner
900 g delikatesspotatis
400 g bockwurst
1 tsk olja
500 g surkål
1 msk smör
1 dl vatten
2 äpplen (gärna granny smith)
1 förp riven pepparrot (à 45 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2057 KJ / 494 kCal
Fett24 g
Salt3 g
Kolhydrater43 g
Protein19 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Surkål med fläsklägg och bratwurst
    Betyg 2.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Choucroute med lax och dillgrädde
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Thuringer bratwurst med surkål
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad