Fyllda pannkakor, eller crepes, med tonfiskröra går inte att misslyckas med! Tonfisk, hackade oliver och crème fraiche med chilismak gör röran himmelskt god.
Ingredienser
4 portioner
1
pkt pannkaksmix
1
burk tonfisk i vatten
1
gul lök
10
svarta oliver
1
burk crème fraiche med chilismak
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
11
2 st
Kommentarer
Sofie
2008-01-22
Det var jättegott. Vi hade dock inga oliver. När vi rullat ihop pannkakorna med fyllningen i la vi på riven ost och gratinerade dom i ugnen i 6 minuter.
Maria
2008-01-07
Jättegott och enkelt - om man redan har pannkakor i frysen. Har bjudit både vuxna och barn och det blir succé varje gång. För en något mildare smak ersätter jag hälften av chilifraichen med vanlig.
Brukar också riva parmesanost över.
Kommentarer
Sofie
2008-01-22Det var jättegott. Vi hade dock inga oliver. När vi rullat ihop pannkakorna med fyllningen i la vi på riven ost och gratinerade dom i ugnen i 6 minuter.
Maria
2008-01-07Jättegott och enkelt - om man redan har pannkakor i frysen. Har bjudit både vuxna och barn och det blir succé varje gång. För en något mildare smak ersätter jag hälften av chilifraichen med vanlig. Brukar också riva parmesanost över.