Crepes - fyllda pannkakor

11
2
Crepes - fyllda pannkakor

Fyllda pannkakor, eller crepes, med tonfiskröra går inte att misslyckas med! Tonfisk, hackade oliver och crème fraiche med chilismak gör röran himmelskt god.

Crepes - fyllda pannkakor

Ingredienser

4 portioner
1 pkt pannkaksmix
1 burk tonfisk i vatten
1 gul lök
10 svarta oliver
1 burk crème fraiche med chilismak

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Sofie

2008-01-22

Det var jättegott. Vi hade dock inga oliver. När vi rullat ihop pannkakorna med fyllningen i la vi på riven ost och gratinerade dom i ugnen i 6 minuter.

Maria

2008-01-07

Jättegott och enkelt - om man redan har pannkakor i frysen. Har bjudit både vuxna och barn och det blir succé varje gång. För en något mildare smak ersätter jag hälften av chilifraichen med vanlig. Brukar också riva parmesanost över.