Blomkålstikka masala med ryggbiff

En färgstark och smakfull matupplevelse! Bryn den strimlade ryggbiffen i en stekpanna och tillsätt lök, chili och kryddor. Blanda ner tomatpuré, kokosmjölk och tomatkross och låt det koka upp. Lägg i blomkålsbuketterna och koka ca 10 minuter. Servera den rykande, smakrika grytan med hackad persilja och nykokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2014

Ingredienser
4 portioner
4 port ris, gärna basmatiris
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 röd peppar
ca 500 g strimlad ryggbiff
2 msk olivolja
1 msk garam masala
1 krm kummin
1/2 tsk paprikapulver
1/2 blomkål
2 msk tomatpuré
400 ml kokosmjölk
390 g krossade tomater
salt
peppar
20 g bladpersilja
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3054 KJ / 730 kCal
Fett36.3 g
Kolhydrater61.5 g
Protein36.9 g

Kommentarer
2 stDet smakar mycket bra. Det är enkel att göra också.
Dongyan
vad är de för kummin? spis kummin?
Cecilia
Hej Cecilia! Vi har använt kummin, men du kan säkert prova med spiskummin om du vill. Hälsningar Michelle
ICA-köket