Prova ett recept på glutenfria blåbärssnittar du sent kommer glömma! Dessa goda snittar är både vackra att titta på och enkla att baka. En glutenfri mördegssnitt fylls med blåbärsfyllning och toppas med citronglasyr.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.
Näringsvärdet är beräknat per blåbärssnitt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Skulle läst kommentarerna här först, innan jag bakade ur Buffé. Supertorra och smaklösa (inte en hint av ingefäran känns). Enda pluset är att de faktiskt håller ihop, vilket sällan brukar vara fallet med glutenfritt.
Paula elisabet
2020-12-04Rekommenderas inte. Smaklösa, torra och hårda i botten. Finns mycket bättre och godare glutenfria kakor.
Sandra
2020-07-06Blev vackra och goda i smaken. Men blev väldigt torra och smuliga, vilket det av erfarenhet blir när det endast är potatismjöl i receptet. Tyvärr inte ett recept jag gör igen.
Moa
2020-06-16