Dessa mjuka blåbärskakor heter förvillande nog ”kakor” fast de är bakade av vetedeg. Fyll dem med årets blåbärsskörd och servera med ett glas kall mjölk. Ljuvligt fika!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfria produkter av mjölk och matfett. Gör mjölkproteinfri: ersätt mjölk och smör med mjölkfria alternativ.
Gör äggfri: uteslut penslingen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag serverar till vaniljsås har bytt ut mjölet till rågsikt blir som på gammalt vis mums
Madelaine
2021-07-23Jag delar i 16 delar och bjuder på populära blåbärsbullar sen flera år tillbaka.
Karin
2016-05-2712 delar går också finfint! Har man frysta bär som jag lönar det sig att när de tinat låta en del av extravätskan rinna ner i magen direkt..
Johanna
2012-08-04