Denna äppelpaj är knäckig, seg och vansinnigt god! Dessutom är pajen väldigt lättbakad. Servera äppelpajen med glass eller vaniljvisp.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2008
Äggfri. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: ersätt smör och mjölk med laktosfritt alternativ, välj laktosfri glass eller vaniljvisp.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt margarin, mjölk mot växtbaserad dryck och välj mjölkfri glass eller vaniljvisp.
Gör mer klimaträtt: byt ut smör till margarin. Detta leder till en halvering av klimatpåverkan från maträtten.
Kommentarer
Rebecca
2/23/2021Alldeles alldeles underbar!
Anna-lena
2/6/2021Jättegott rekommenderas varmt!
Emelie
1/3/2021Använde frysta äpplen och det funkade bra det med. La till kanel och kardemumma på äpplena och det blev supersmarrigt! Hur länge håller den i kylen efteråt?