Denna äppelpaj är knäckig, seg och vansinnigt god! Dessutom är pajen väldigt lättbakad. Servera äppelpajen med glass eller vaniljvisp.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: ersätt smör och mjölk med laktosfritt alternativ, välj laktosfri glass eller vaniljvisp.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt margarin, mjölk mot växtbaserad dryck och välj mjölkfri glass eller vaniljvisp.
Gör mer klimaträtt: byt ut smör till margarin. Detta leder till en halvering av klimatpåverkan från maträtten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den godaste äppelpajen!! (med kanel och mindre socker) Gör den snabbt och lätt både till vardags och fest. Har blivit en favorit även för släkt & vänner!-)
Marie-louise
2023-01-22Supergott med knäckig röra på äpplena. Så enkelt att bara röra ihop med smeten i en kastrull. Kan även användas till annan frukt och bär.
Ann
2023-01-04Ser att många tycker att den är för söt: minska sockret beroende på hur söta äpplena är (använd gröna äpplen). Strö kanel över äpplena. Tips: byt ut hälften av sockret mot Muskvadosocker, blir ännu mer kola knäckig smak
Charlotte
2022-12-30