Bittes äppelpaj

Denna äppelpaj är knäckig, seg och vansinnigt god! Dessutom är pajen väldigt lättbakad. Servera äppelpajen med glass eller vaniljvisp.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Gör så här
00:35:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2088 KJ / 499 kCal
Fett22 g
Salt0.52 g
Kolhydrater69 g
Protein4 g
Kommentarer
195 stToppenrecept! Görs enkelt glutenfri genom att utesluta vetemjöl och använda någon dl extra (glutenfria) havregryn.
Sara
Den här pajen är verkligen gudomlig. Det är gott med lite syrliga äpplen, då täcket är sött. Av samma anledning serverar jag den helst med vaniljglass. Busenkel att göra och en paj som ALLA älskar. Servera lite varm så att glassen smälter lite. Succé varje gång!
Rebecca
Ett av mina favoritrecept! Jag har två tips att tillägga; 1. Varva äppelskivorna med kanel för det där lilla extra, och 2. Låt den bli kylskåpskall innan ni äter den (jag upplever att det verkligen förhöjer både smaken och konsistensen).
Ronja
Så god! Vi bakar den många gånger varje sommar med äpplen, rabarber, vinbär, jordgubbar eller blandningar. Alltid lika god med vaniljsås till.
Ingrid
Favorit hemma hos oss. Serveras alltid som efterrätt när det är soppa till middag
Anneli
Funkar det lika bra med mörk sirap?
Ann
Supergod, knäckigt seg, söt och god passar kanske bäst med syrliga äpplen. Perfekt sötma med 2dl socker, räcker med en liten kaloririk bit till efterrätt. Kastade i lite stött kardemumma också, verkligen pricken över i:t. 5/5
Robert
Skulle halverat sockret, blev alldeles för söt med 2 dl!
Monica
Så god
Weronica
Om man inte snålar med äpplen är det en mkt god kombination och knäckig jag tog halva mängden socker
Svante