Biscotti med choklad och citron 

71
12
Biscotti med choklad och citron 

Glutenfria biscotti bakade med mandelmjöl. Grovhackad mörk choklad och finrivet skal av citron ger kakorna fin smak. Bli inte rädd om degen känns kladdig, det ska den vara. Skorporna kommer att bli knapriga och goda när de är klara.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Biscotti med choklad och citron 

Ingredienser

30 st
6 dl
mandelmjöl
1 tsk
bakpulver
100 g
hackad mörk choklad
finrivet skal av 1
citron
50 g
rumsvarmt smör
1 dl
socker
2
ägg

Gör så här

Tips

Förvara biscottin i rumstemperatur i en lufttät burk.

Vad tyckte du om receptet?

71

Kommentarer

Moa

2021-05-03

Lite smuligare än vad jag hade önskat, men det beror säker på att det är mandelmjöl istället för vanligt vetemjöl. Men goda va de!

Margareta

2020-12-20

Kan man ha hasselnötter iockså ska man då ta bort citron

Redaktionen ICAse

2020-12-21

Hej Margareta! Det är ju en smaksak men tycker absolut du kan tillsätta lite hackade hasselnötter men tänk på att det kan bli svårare att få smeten/kakorna att hålla ihop. Hälsningar Ulrika

Margareta

2020-09-07

Goda men skulle haft mer citronsmak, kanske skal av 1/2 citron tIll.

Näringsvärde per portion

Energi 364 KJ / 88 kCal
Fett 6 g
Salt 0.07 g
Kolhydrater 5 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept