Big Smoke Pulled Pork burgare

3
0
Big Smoke Pulled Pork burgare

Fantastiskt läckra burgare gjorda på fläskkarré som gottat till sig på grillen under flera timmar tills det förvandlats till smarrig pulled pork. Servera gärna burgaren med coleslaw och grilla hamburgerbrödet en aning innan servering. Det ger både ett trevligt utseende och en god smak.

Skriv ut
Big Smoke Pulled Pork burgare

Ingredienser

12 portioner
3 kg
hel bit fläskkarré
2
förp rub (gärna bbq smak, à 40 g)
-
folie
1/2 dl
äppelcidervinäger
1/2 dl
äppeljuice
1/2 dl
ananasjuice
1 tsk
worcestershiresås
240 g
american bbq-sås

Till servering

12
brioche hamburgerbröd
-
coleslaw

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på BBQ-ruben och BBQ-såsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria hamburgerbröd.

Recept och bild i samarbete med Hellmann´s.

Se instruktionsvideo på youtube.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2781 KJ / 664 kCal
Fett 33 g
Salt 1 g
Kolhydrater 41 g
Protein 50 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept