Big Smoke Pulled Pork burgare
Fantastiskt läckra burgare gjorda på fläskkarré som gottat till sig på grillen under flera timmar tills det förvandlats till smarrig pulled pork. Servera gärna burgaren med coleslaw och grilla hamburgerbrödet en aning innan servering. Det ger både ett trevligt utseende och en god smak.
Ingredienser
12 portioner
3 kg hel bit fläskkarré
2 förp rub (gärna bbq smak, à 40 g)
folie
1/2 dl äppelcidervinäger
1/2 dl äppeljuice
1/2 dl ananasjuice
1 tsk worcestershiresås
240 g american bbq-sås
Till servering
12 brioche hamburgerbröd
coleslaw
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på BBQ-ruben och BBQ-såsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria hamburgerbröd.
Recept och bild i samarbete med Hellmann´s.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2781 KJ / 664 kCal
Fett33 g
Salt1 g
Kolhydrater41 g
Protein50 g
Kommentarer