Grillad gemsallad med pulled beef- och curryremoulad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Grillad gemsallad med pulled beef- och curryremoulad

Gemsallad är en lite kraftigare sallad som blir fantastiskt god när man steker eller grillar den. Den här rätten är snabb och enkel att röra ihop och passar perfekt som en god sommarlunch eller som mingelmat.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm pulled beef enligt anvisningen på förpackningen. Låt svalna.
  2. Blanda majonnäs, curry, pickels, 2/3 av koriandern, pulled beef och BBQ-såsen.
  3. Ställ röran i kylen. Skölj och dela salladen, låt rinna av ordentligt.
  4. Värm en grillpanna och pensla salladen med olja. När pannan är riktigt varm grilla salladen på båda sidor. När du tagit av dem salta och peppra och pressa över lite limejuice. 
  5. Lägg pulled beef-röran på de stekta salladsbladen och toppa med koriander.

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäs, bbq-sås och pulled beef.
I överigt fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Recept och bild i samarbete med Hellmann´s.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk curry
  • 2 dl hackade, picklade grönsaker
  • 2 msk koriander
  • 200 g färdig pulled beef
  • 1/2 dl bbq-sås (gärna Brazilian Churrasco)
  • 4 babyromansallad eller gemsallad
  • 2 msk olja
  • salt
  • peppar
  • juice av 1 lime
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 801 kJ / 192 kCal