Minutbiff med teriyakinudlar

54
8
Minutbiff med teriyakinudlar

En snabblagad rätt av minutbiff med teriyakinudlar. Köttet steks hastigt i en stekpanna för en fin yta, lyft sedan åt sidan och gör plats åt pak choi, champinjon och lök som steks där nudlar vänds i mot slutet. För att få en sötaktig smak tillsätts teriyakisåsen. Strö över gräslök till serveringen.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2015

Minutbiff med teriyakinudlar

Ingredienser

4 portioner
4 port äggnudlar
1 rödlök
250 g färska champinjoner
250 g pak choi
4 skivor minutbiff
2 msk olja
salt och peppar
150 ml teriyakisås
1/2 ask färsk gräslök (à 20 g)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på teriyakisåsen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: använd ris- eller glasnudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

54

Kommentarer

Linda

2021-08-28

Blev en hit här hemma, både med biff och kyckling .

Anne

2015-02-01

Supergott, nästa gång tar jag kyckling istället för biff.

Maria

2015-01-29

Supergott! Vi tog fläsksnitsel och det gick utmärkt.

Näringsvärde per portion

Energi 2344 KJ / 561 kCal
Fett 15 g
Salt 257 g
Kolhydrater 62 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden