En snabblagad rätt av minutbiff med teriyakinudlar. Köttet steks hastigt i en stekpanna för en fin yta, lyft sedan åt sidan och gör plats åt pak choi, champinjon och lök som steks där nudlar vänds i mot slutet. För att få en sötaktig smak tillsätts teriyakisåsen. Strö över gräslök till serveringen.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
3 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på teriyakisåsen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: använd ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2021-08-28Blev en hit här hemma, både med biff och kyckling .
Anne
2015-02-01Supergott, nästa gång tar jag kyckling istället för biff.
Maria
2015-01-29Supergott! Vi tog fläsksnitsel och det gick utmärkt.