Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Enkel

Biffsauté med bellaverde och senap

En ljuvligt mustig biffgryta som smakar som ett långkok men tillagas i ett nafs! Stekt rostbiff samsas med senap och grädde i en härligt krämig sås. Servera med nystekt, lite krispig bellaverde.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 44, 2017
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Ansa och stek bellaverden i hälften av oljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lyft upp på en tallrik.
  3. Strimla och stek rostbiffen i resten av oljan i stekpannan. Krydda med salt och peppar.
  4. Blanda grädde och mjölk med majsstärkelsen.
  5. Sänk värmen och tillsätt gräddblandningen och senapen. Låt sjuda några minuter.
  6. Dela tomaterna.
  7. Servera biffsautén med ris, bellaverde och tomater.

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 port ris
  • 200 g bellaverde (broccoli)
  • 1/2 msk olja
  • salt
  • peppar
  • ca 300 g rostbiff
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 1/2 tsk majsstärkelse
  • 1 msk dijonsenap
  • 1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2911 kJ / 696 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer