Biff Rydberg

69
4
Biff Rydberg

En lyxigare variant av pyttipanna med enkla och fina råvaror som ryggbiff, potatis och lök i fokus. Vill du servera den som man gjorde 1911? Lägg det tärnade köttet i mitten på ett fat, löken i en krans runt köttet och potatisen ytterst. Bjud på rå äggula och senap som tillbehör.

Skriv ut
Biff Rydberg

Ingredienser

4 portioner
8
stora potatisar
600 g
ryggbiff eller oxfilé
3
gula lökar
1/2
kruka persilja
ca 5 msk
smör
ca 3 msk
olja
-
salt och vitpeppar

Till servering

äggulor och senap

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin.
Gör äggfri: uteslut äggulorna.

Näringsberäkningen är inkl. tillbehör.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

69

Kommentarer

Anette

2021-04-09

Följer man beskrivningen får man en FANTASTISK fredagsmiddag Mmmmm så gott !!!

Carin

2021-03-27

Supergod rätt som jag har gjort flera gånger efter att vi fått rätten på viking Cinderella.

Annika

2021-01-17

Tycker det ska vara mer än bara senap till rätten. Blanda vispad grädde med persilja och dijon senap. Mums.

Näringsvärde per portion

Energi 2906 KJ / 695 kCal
Fett 37 g
Salt 2 g
Kolhydrater 46 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept