Biff Rydberg

Betyg 4.4 av 5.154 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Biff Rydberg

En lyxigare variant av pyttipanna med enkla och fina råvaror som ryggbiff, potatis och lök i fokus. Vill du servera den som man gjorde 1911? Lägg det tärnade köttet i mitten på ett fat, löken i en krans runt köttet och potatisen ytterst. Bjud på rå äggula och senap som tillbehör.

Biff Rydberg

Ingredienser

4 portioner
8 stora potatisar
600 g ryggbiff eller oxfilé
3 gula lökar
1/2 kruka persilja
ca 5 msk smör
ca 3 msk olja
salt
vitpeppar

Till servering

äggulor och senap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

23 st
  • Jag gjorde senapskräm som tillbehör enligt ett ICA recept

    Ulf

  • Fantastiskt gott och en perfekt rätt att bli mer van i köket till.

    Claudio

  • Supergott!!

    Ursel ingrid

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är inkl. tillbehör.
Energi2906 KJ / 695 kCal
Fett37 g
Salt2 g
Kolhydrater46 g
Protein42 g

Testa liknande recept

Minijitterbuggare
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Omelettsufflé
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stockholmskakor
Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gös à la Mornay
Betyg 3.9 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.73 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerade sardiner
Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad