Biff eller oxfilé med pepparsås är en variant på steak au poivre, en fransk klassiker som aldrig slår fel. Det stekta köttet och peppriga gräddsåsen smaksatt med cognac serveras med krispiga haricots verts och valfritt potatistillbehör.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Maria
2022-01-26Håller med Birgitta. Ska köttet skäras två gånger? Först i steg 1 och sedan i steg 3?
Birgitta
2022-01-14Konstigt att man ska skära köttet i skivor två gånger ? Vad menas?
Redaktionen ICAse
2022-01-14Hej Birgitta! Förstår inte riktigt vad du menar? I steg 1 ska man skära köttet i det antal bitar som portioner man vill ha, sen behöver det inte skäras fler gånger. Hälsningar Michelle
Josefin
2022-01-06Jättegott!!