Bibimbap med kimchi och kyckling är en imponerande rätt med inspiration från Korea. Du blandar olika sorters grönsaker med stark sås och lägger ovanpå kokt ris i en djup tallrik eller skål. Toppa med kimchi, grodd- och spenatfräs samt kyckling. Lägg slutligen ett stekt ägg på toppen och avnjut!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2013
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jeanette
2022-02-12Å vi väljer förstås krav-märkt kyckling😋
Jeanette
2022-02-12Ljuvligt gott! Tror oxå man kan göra kimchin långt innan så den får det där extra ”stinget”. Vi har en vegetarian i familjen så vi alternerade med tofu. Gott, gott, gott😉
Ulrika
2021-02-20Vår favoriträtt! Ett tips är att göra kimchin dagen innan för lite extra sting