Betcarpaccio med chèvre och apelsin

3
0
Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Ett lakto-vegetariskt tillbehör till årets julbord gjort på kokta rödbetor, apelsinklyftor, chèvre och pumpakärnor. Denna carpaccio med rödbetor och dillvinägrett passar fint som kall rätt till julbordet, eller som förrätt en annan tid på året.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Ingredienser

6-8
400 g
rödbetor

Dillvinägrett

0.5 dl
olivolja
1 msk
balsamvinäger
1 tsk
dijonsenap
2 msk
finhackad dill
2 krm
salt
1 krm
svartpeppar
2
apelsiner
1 dl
rostade pumpakärnor
100 g
chèvre

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är per portion beräknat på 6 portioner.

Över 60 minuter

Gör så här

Tips

Använd färdigkokta rödbetor.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1018 KJ / 243 kCal
Fett 18 g
Salt 0.8 g
Kolhydrater 13 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept