Betcarpaccio med chèvre och apelsin
Ett lakto-vegetariskt tillbehör till årets julbord gjort på kokta rödbetor, apelsinklyftor, chèvre och pumpakärnor. Denna carpaccio med rödbetor och dillvinägrett passar fint som kall rätt till julbordet, eller som förrätt en annan tid på året.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
Ingredienser
6-8 portioner
400 g rödbetor
Dillvinägrett
1/2 dl olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
2 msk finhackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar
2 apelsiner
1 dl rostade pumpakärnor
100 g chèvre
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är per portion beräknat på 6 portioner.
Energi1018 KJ / 243 kCal
Fett18 g
Salt0.8 g
Kolhydrater13 g
Protein8 g
Kommentarer