Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Ett lakto-vegetariskt tillbehör till årets julbord gjort på kokta rödbetor, apelsinklyftor, chèvre och pumpakärnor. Denna carpaccio med rödbetor och dillvinägrett passar fint som kall rätt till julbordet, eller som förrätt en annan tid på året.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Ingredienser

6-8 portioner
400 g rödbetor

Dillvinägrett

1/2 dl olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
2 msk finhackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar
2 apelsiner
1 dl rostade pumpakärnor
100 g chèvre

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är per portion beräknat på 6 portioner.
Energi1018 KJ / 243 kCal
Fett18 g
Salt0.8 g
Kolhydrater13 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Sallad med rostade rödbetor och grapefrukt
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvresallad
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Shawarma på rödbeta och lammstek med getost
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Galette med rotfrukter och chèvre
Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakade rödbetor med getost & valnötter
Betyg 3.8 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvresallad med rödbetor och senapsdressing
Betyg 4.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga