Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Ett lakto-vegetariskt tillbehör till årets julbord gjort på kokta rödbetor, apelsinklyftor, chèvre och pumpakärnor. Denna carpaccio med rödbetor och dillvinägrett passar fint som kall rätt till julbordet, eller som förrätt en annan tid på året.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Betcarpaccio med chèvre och apelsin

Ingredienser

6-8 portioner
400 g rödbetor

Dillvinägrett

1/2 dl olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
2 msk finhackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar
2 apelsiner
1 dl rostade pumpakärnor
100 g chèvre

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är per portion beräknat på 6 portioner.
Energi1018 KJ / 243 kCal
Fett18 g
Salt0.8 g
Kolhydrater13 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Chèvresallad
    Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvresallad med rödbetor och senapsdressing
    Betyg 4.1 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Galette med rotfrukter och chèvre
    Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad