Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Beer bangers och surkål i baguette med saltgurka och senap

En schysst grillkväll kräver mustiga korvar och rejäla tillbehör. Surkål, saltgurka och surdegsbaguette till grillkorvarna, på med grillen och sedan är grillfesten fixad och klar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll surkålen i ett durkslag, skölj hastigt med kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skiva gurkorna. Dela baguetten i 8 bitar (för 4 port).
  3. Grilla korvarna indirekt under lock eller stek dem på medelvärme i en stekpanna.
  4. Till servering: Lägg surkål och korv i baguetterna, bred på senap och toppa med saltgurka.

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven i övrigt fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Tips

Blanda surkålen med hackad persilja.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g surkål
  • 2 hela saltgurkor
  • 1 stor surdegsbaguette
  • ev 2 msk olja
  • 8 korvar (gärna Beer Bangers med smak av Lager, Ipa eller Stout)
Till servering
  • senap
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3842 kJ / 919 kCal