Beef chili med rostad majssallad och avokado

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Beef chili med rostad majssallad och avokado

Bjud på en snabbvariant av chiligryta som smakar minst lika bra som ett långkok. Köttet som värms upp i chilisåsen passar utmärkt med de lite heta spanska paprikorna pimiento de padrons tillsammans med söta majskorn. Servera sedan med ris och krämig avokadoröra.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2019

Beef chili med rostad majssallad och avokado

Ingredienser

2 portioner
2   port ris
150 g  majskorn
1/2   rödlök
1   förp beef chili av högrev (à 370 g)
100 g  pimiento de padron
1/2 tsk  olja
1   avokado
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Pressa i en vitlöksklyfta i slutet av stekningen av pimiento och majs.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3177 KJ / 761 kCal
Fett32 g
Salt4 g
Kolhydrater67 g
Protein42 g

Testa liknande recept

Kycklingspett med majs och picklad lök
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Padrones med alg- och sesamsalt
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kotlett med pimiento de padrons och chimichurri
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med rostad potatis och piemento de padrons
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pimiento de padron med lime och parmesan
Betyg 4 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade pimientos de padrons med parmesan- och chilimajo
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga