Beef chili med rostad majssallad och avokado

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Beef chili med rostad majssallad och avokado

Bjud på en snabbvariant av chiligryta som smakar minst lika bra som ett långkok. Köttet som värms upp i chilisåsen passar utmärkt med de lite heta spanska paprikorna pimiento de padrons tillsammans med söta majskorn. Servera sedan med ris och krämig avokadoröra.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2019

Beef chili med rostad majssallad och avokado

Ingredienser

2 portioner
2   port ris
150 g  majskorn
1/2   rödlök
1   förp beef chili av högrev (à 370 g)
100 g  pimiento de padron
1/2 tsk  olja
1   avokado
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Pressa i en vitlöksklyfta i slutet av stekningen av pimiento och majs.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3177 KJ / 761 kCal
Fett32 g
Salt4 g
Kolhydrater67 g
Protein42 g

Testa liknande recept

Kycklingspett med majs och picklad lök
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med pimiento de padrons och chimichurri
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med rostad potatis och piemento de padrons
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pimiento de padron med lime och parmesan
Betyg 4 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Padrones med alg- och sesamsalt
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pulled pork med pimiento de padron
Betyg 2.9 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga