Beef chili med rostad majssallad och avokado

0
0
Beef chili med rostad majssallad och avokado

Bjud på en snabbvariant av chiligryta som smakar minst lika bra som ett långkok. Köttet som värms upp i chilisåsen passar utmärkt med de lite heta spanska paprikorna pimiento de padrons tillsammans med söta majskorn. Servera sedan med ris och krämig avokadoröra.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2019

Beef chili med rostad majssallad och avokado

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
150 g
majskorn
1/2
rödlök
1
förp beef chili av högrev (à 370 g)
100 g
pimiento de padron
1/2 tsk
olja
1
avokado
-
salt
-
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Pressa i en vitlöksklyfta i slutet av stekningen av pimiento och majs.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3177 KJ / 761 kCal
Fett 32 g
Salt 4 g
Kolhydrater 67 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden