Beef chili med rostad majssallad och avokado

0
0
Beef chili med rostad majssallad och avokado

Bjud på en snabbvariant av chiligryta som smakar minst lika bra som ett långkok. Köttet som värms upp i chilisåsen passar utmärkt med de lite heta spanska paprikorna pimiento de padrons tillsammans med söta majskorn. Servera sedan med ris och krämig avokadoröra.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2019

Beef chili med rostad majssallad och avokado

Ingredienser

2 portioner
2 port ris
150 g majskorn
1/2 rödlök
1 förp beef chili av högrev (à 370 g)
100 g pimiento de padron
1/2 tsk olja
1 avokado
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Pressa i en vitlöksklyfta i slutet av stekningen av pimiento och majs.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3177 KJ / 761 kCal
Fett 32 g
Salt 4 g
Kolhydrater 67 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden