Beandillas med svarta bönor och avokado

Fyll tortillabröd med svarta bönor, ost och avokado. Tryck ihop, grilla och skär i bitar. Visp har du ett matigt snacks att bjuda på. Givetvis kan du njuta av dessa beandillas som en hel rätt också. Välj vegetabilisk ost eller tofu, så passar detta även veganer.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2016

Ingredienser
4 portioner
1 förp kokta svarta bönor (à 380 g)
1/2 gul lök
1/2 vitlöksklyfta
1 msk olja
1 1/2 dl riven ost
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 mogen avokado
1 msk färskpressad limejuice
8 små mjuka tortillabröd
1 dl hackad koriander
limeklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1632 KJ / 390 kCal
Fett14.7 g
Salt2.45 g
Kolhydrater47.1 g
Protein12.6 g
Kommentarer
Jag tog två avokado och 2 dl ost istället. Det blev bra. :) Lo
Frida
2022-10-12Detta är barnens favorit rätt. Går dessutom att variera fyllningen lite hur man vill, men håller definitivt med om att det behövs mer avokado och mer ost. 🤤
Zanna
2022-02-01Ju mer fyllning desto bättre blir de! Har gjort dem både på grillen och i stekpanna och de blir lika bra på båda sätten
Hanna
2020-07-25