Fyll tortillabröd med svarta bönor, ost och avokado. Tryck ihop, grilla och skär i bitar. Visp har du ett matigt snacks att bjuda på. Givetvis kan du njuta av dessa beandillas som en hel rätt också. Välj vegetabilisk ost eller tofu, så passar detta även veganer.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2016
Fri från ägg. Fri från laktos, men kontrollera brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet och välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Kommentarer
Hanna
7/25/2020Ju mer fyllning desto bättre blir de! Har gjort dem både på grillen och i stekpanna och de blir lika bra på båda sätten
Jan
6/5/2020Jättegott ! Kryddade bönröran med chiliflakes för lite hetta , samt strödde smulat flingsalt på de penslade sidorna innan de åkte på grillen :)
Emina
1/16/2020Väldigt gott! Jag mosade avokadon i stället med lite salt och limejuice. Det blev jättebra! Håller med föregående talaren om att det behövs mer avokado, iallafall två stycken.