BBQ-kyckling med äppel- och sellerisallad

Känner du att du vågar dig på en mer avancerad rätt ska du testa den här BBQ-kycklingen. Äppel- och sellerisalladen sveps in i en svindlande god sås gjord på cheddarost, crème fraiche och mjölk och har en stingig smak av söt senap.
 Ett recept från: 
Buffé nr 5, 2006

Ingredienser
4 portioner
BBQ-kyckling
4  färska kycklingfiléer (4 kycklingfiléer motsvarar ca 600 g)
1  flaska rökig  barbequesås (à ca 250 ml)
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Äppel- och sellerisallad
300 - 400 g rotselleri eller palsternacka
ca 2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 dl riven lagrad cheddarost
1 dl lätt crème fraiche
1/2 dl mjölk
1 msk söt senap
 salt
 peppar
1  rödlök
1 - 2  äpplen
1  ask körsbärstomater (à 250 g)
1  huvud romansallad
Gör så här
00:15:00
00:10:00
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1970 KJ / 470 kCal
Fett24 g
Kommentarer
3 stjätte gott.Jag är en kock och rekomendera detta recept för middag fester billigt och gott.
Shahzad
Jag är inte någon större älskare av kyckling. Men detta...... var något i en klass för sig. Vilken sallad! Jag utökade osten en aning, och andvänder även dressingen till sallad till andra maträtter. Detta kan jag rekomdendera.
Ulla britt
Jättegott! Vi ökade på salladen lite och skippade potatisen. Funkade kanon.
Ulla-britt