Detta är det ultimata kladdkakereceptet enligt Buffélabbet. Djup chokladsmak i kombination med perfekt kladdighet – kan inte bli bättre! Kladdkakan kan verka lös när den tas ur ugnen, men blir lagom när den svalnat.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2017
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Näringsberäkningen är beräknad per bit. (1/10)
Kommentarer
Olivia
1/23/202112 min i ugnen och låt svalna var perfekt!
Eva
11/7/2020Supergod!!! Kraftig chokladsmak- kändes inte så söt. Och tack vare tips om hur man skall bedöma när kladdkakor är färdiga, så lyckades jag med den!!! Tusen tack för ett bra recept och för tipset 🌹
Redaktionen ICAse
11/9/2020Tack Eva! Roligt att du gillade våra tips och kakan såklart :) Hälsningar Ulrika
Marijana
10/24/2020Therese du ska ha ca 25’C under rekommenderad värme i en varmluftsugn om det inte står speciellt att temp gäller varmluftsugn