Bästa kladdkakan

482
19
Bästa kladdkakan

Detta är det ultimata kladdkakereceptet enligt Buffélabbet. Djup chokladsmak i kombination med perfekt kladdighet – kan inte bli bättre! Kladdkakan kan verka lös när den tas ur ugnen, men blir lagom när den svalnat.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Bästa kladdkakan

Ingredienser

10-12 bitar
150 g
smör
3
ägg (medium storlek)
3 dl
strösocker (3 dl motsvarar ca 270 g)
1 3/4 dl
vetemjöl (1 3/4 dl motsvarar ca 105 g)
1 1/4 dl
kakao (1 1/4 dl motsvarar ca 50 g)
1/2 msk
vaniljsocker
2 krm
salt
-
smör till formen
-
mjöl till formen

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.

Näringsberäkningen är beräknad per bit. (1/10)

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

482

Kommentarer

Malin

2021-06-05

Blir alltid perfekt!

Joakim

2021-03-20

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jete god Mmmm

Olivia

2021-01-23

12 min i ugnen och låt svalna var perfekt!

Näringsvärde per portion

Energi 1342 KJ / 320 kCal
Fett 17 g
Salt 0.47 g
Kolhydrater 36 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept