Detta är det ultimata kladdkakereceptet enligt Buffélabbet. Djup chokladsmak i kombination med perfekt kladdighet – kan inte bli bättre! Kladdkakan kan verka lös när den tas ur ugnen, men blir lagom när den svalnat.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2017
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Näringsberäkningen är beräknad per bit. (1/10)
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Irene
2023-01-08Blev för kladdig efter 20 min så min ugn är nog inte bra. Tycker det blev för stark kakao smak och saltsmaken bröt ut igenom. Nästa gång jag tänker minska kakao mängden och saltet.
Peter
2022-09-16Strödde på lite havssalt innan den åkte in i ugnen. 😊
Malin
2022-07-24Jätte god