Vegansk kladdkaka

61
12
Vegansk kladdkaka

Den här kladdiga chokladdrömmen gjord på choklad, mjölkfritt margarin och nötdryck lämnar ingen kladdkakesugen missnöjd. Som godast blir den om den får svalna innan servering. Toppa med en klick fluffig vegetabilisk grädde.

Skriv ut
Vegansk kladdkaka

Ingredienser

12 bitar
150 g
mjölkfritt margarin
100 g
vegansk ljus choklad
3 dl
vetemjöl (3 dl motsvarar ca 180 g)
2 dl
strösocker
1 tsk
vaniljsocker
1 krm
salt
1/2 dl
kakao
1 1/2 dl
naturell nötdryck

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

61

Kommentarer

Erik

7/22/2020

Helt underbart! Jag bytte ut den ljusa chokladen mot mmörk så som Astrid här nedanför gjorde och kan varmt rekommendera även till icke veganer för det här är den godaste kakan jag ätit!

Redaktionen ICAse

7/28/2020

Hej Erik! Vad roligt att det blev den godaste kakan du ätit. Hälsningar Michelle

Astrid

7/4/2020

Så god! Bytte ut ljus choklad mot mörk och nötdrycken mot lite havregrädde och havredryck, gick mycket bra! Kommer att göra den här igen!

Redaktionen ICAse

7/6/2020

Tack Astrid för dina tips och roligt att du gillar kladdkakan. Hälsningar Ulrika

Linnéa

2/15/2020

Hej jag brukar byta ut vetemjöl till Glutenfri mjölmix och ta risdryck eller soyadryck i. Blir riktigt gott. 😊

Redaktionen ICAse

2/17/2020

Hej Marica! Tack för att du delar med dig, ett mycket uppskattat tips för de som vill baka glutenfritt. Hälsningar Ulrika

Testa liknande recept