Basilikastekta kastanjechampinjoner med vitlök
![Basilikastekta kastanjechampinjoner med vitlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/vsvbrwwsnpgfwtutxunb.jpg)
Smakrika kastanjechampinjoner som steks med lök och vitlök, de smakar gott och passar till – ja nästan vad som helst. Servera till exempel den basilikastekta svampen ljummen till lax eller kyckling eller på ett buffébord.
![Basilikastekta kastanjechampinjoner med vitlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/vsvbrwwsnpgfwtutxunb.jpg)
Ingredienser
4 portioner
250 g kastanjechampinjoner
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
1 kruka basilika
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
1/2 citron (saften)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi403 KJ / 96 kCal
Fett7 g
Salt0.5 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g
Kommentarer