Marinerade rädisor

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
2
Marinerade rädisor

Låt härliga, krispiga rädisor ligga i en smakrik marinad av senap, olja och basilika en stund för att få detta mumsiga tillbehör. Ät dina marinerade rädisor med brytbröd samt kanske lite torkad skinka.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Marinerade rädisor

Ingredienser

4 portioner
1   knippe rädisor
1 tsk  fransk senap
2 msk  olivolja
1 msk  vatten
2 msk  finhackad basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Inte gott! Ingen i familjen gillade detta, kommer inte att göras igen.

Eva

2014-04-08

Mycket gott. Serverade dessa på en midsommarbuffe. Hade även en skål med omarinerade rädisor , men dessa åkte ner i marinaden innan gästerna ätit färdigt. Ett gott betyg.

Ann christine

2004-06-22

Testa liknande recept

Ugnsbakade grönsaker med spenataioli
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kall sallad med brysselkål, valnötter och apelsin
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön sparris med dragonmajonnäs
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillsallad med stingig sås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga