Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Marinerade rädisor

Låt härliga, krispiga rädisor ligga i en smakrik marinad av senap, olja och basilika en stund för att få detta mumsiga tillbehör. Ät dina marinerade rädisor med brytbröd samt kanske lite torkad skinka.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj och ansa rädisorna och dela dem i halvor. Lägg senap i en skål och rör ner lite olivolja i taget.
  2. Rör vatten och finhackad basilika. Lägg i rädisorna och rör om. Låt stå i kylen ca 1 timme.
  3. Servera rädisorna med brytbröd eller på rostade brödskivor, gärna tillsammans med en tunn skiva torkad skinka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 knippe rädisor
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 2 msk finhackad basilika
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?