Basilikadipp med crudité

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Basilikadipp med crudité

Crudité är en traditionell fransk förrätt som består av skurna eller hela råa grönsaker som ibland doppas i en vinägrett eller annan sås. Till detta recept har vi valt en läcker basilikadipp - både fräscht och gott!

Basilikadipp med crudité

Ingredienser

4 portioner
2 morötter
ca 20 rädisor
1/2 blomkål
1 dl gräddfil
1 msk tomatpuré
1/2 msk senap
salt
peppar
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater7.1 g
Protein2.2 g

Testa liknande recept

  • Kokta grönsaker med korv
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesanrostad blomkål
    Betyg 4.6 av 5.174 personer har röstat
    Receptet har 33 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Isterband med senapsgrönsaker
    Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad