Basilikadipp med crudité

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Basilikadipp med crudité

Crudité är en traditionell fransk förrätt som består av skurna eller hela råa grönsaker som ibland doppas i en vinägrett eller annan sås. Till detta recept har vi valt en läcker basilikadipp - både fräscht och gott!

Basilikadipp med crudité

Ingredienser

4 portioner
2 morötter
ca 20 rädisor
1/2 blomkål
1 dl gräddfil
1 msk tomatpuré
1/2 msk senap
salt
peppar
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi302 KJ / 72 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater7.1 g
Protein2.2 g

Testa liknande recept

Pot au feu med rimmad kyckling och örtkräm
Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokta grönsaker med korv
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bönsallad med rostad blomkål, gräddfil och jalapeno
Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmesanrostad blomkål
Betyg 4.6 av 5.166 personer har röstat
Receptet har 31 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blomkål- och myntasallad med grillat bacon
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Isterband med senapsgrönsaker
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad