Basilikacrème

Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
4
Basilikacrème

Basilikacrème är ett utsökt komplement till citron- och vitlöksmarinerad kycklingfilé. Lättlagat av basilika, äggulor, dijonsenap, rödvinsvinäger, olja och kryddor.

Basilikacrème

Ingredienser

10 portioner
1 kruka basilika
2 äggulor
3 msk dijonsenap
2 tsk rödvinsvinäger
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl rapsolja
1/2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Använder man kokta äggulor?

Violeta

2018-12-08

Hej Violeta! Nej, det råa ägget delar du på. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-12-10

Den 3-4 dagar håller om den förvaras kallt.

Redaktionen

2010-10-25

Hur länge håller den sig färsk?

Ann-britt

2010-05-28

Näringsvärde per portion

Energi1374 KJ / 328 kCal
Fett36.3 g

Testa liknande recept

Inbakad lammkorv med fetaost
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostwurst med potatissallad
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostade knippmorötter med apelsindressing
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerad fläskfilé med grön örtsås
Betyg 3.9 av 5.
96 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lax med ljummen potatissallad
Betyg 3 av 5.
268 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtgratinerad aubergine med mozzarella och sardellmajonnäs
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga