Basilikacrème

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
4
Basilikacrème

Basilikacrème är ett utsökt komplement till citron- och vitlöksmarinerad kycklingfilé. Lättlagat av basilika, äggulor, dijonsenap, rödvinsvinäger, olja och kryddor.

Basilikacrème

Ingredienser

10 portioner
1   kruka basilika
2   äggulor
3 msk  dijonsenap
2 tsk  rödvinsvinäger
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
3 dl  rapsolja
1/2 dl  olivolja

För alla

Crèmen innehåller ägg men är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Använder man kokta äggulor?

Violeta

2018-12-08

Hej Violeta! Nej, det råa ägget delar du på. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-12-10

Den 3-4 dagar håller om den förvaras kallt.

Redaktionen

2010-10-25

Hur länge håller den sig färsk?

Ann-britt

2010-05-28

Näringsvärde per portion

Energi1374 KJ / 328 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Gravlaxsås
Betyg 4 av 5.
99 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fransk dressing
Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rapsaioli
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtig coleslaw
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt lammstek med örtmajonnäs på knäcke
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga