Barbecuegrillade revbensspjäll

Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat
0
Barbecuegrillade revbensspjäll

Tjocka revbensspjäll är läckra att grilla. Fläskköttet är dessutom tacksamt att smaksätta, här med både en kryddig paprika- och chilirubb och en glaze med kaffe och konjak.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Barbecuegrillade revbensspjäll

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 kg tjocka revbensspjäll (knäckta)
olja

Paprika- och chilirubb

1 msk rökt paprikapulver
1 msk paprikapulver
2 tsk vitlökspulver
2 tsk malen kanel
1 tsk anchochilipulver
1 tsk farinsocker
1/2 msk nymald svartpeppar

Kaffe- och konjaksglaze

1 rödlök
1 morot
2 msk smör
2 msk konjak
3 msk farinsocker
1 msk dijonsenap
1 dl ketchup
1 msk snabbkaffepulver
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3712 KJ / 887 kCal
Fett61 g
Salt4.8 g
Kolhydrater13 g
Protein68 g

Testa liknande recept

Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze
Betyg 3.5 av 5.
371 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med kumquats
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaffe- och konjaksglaze
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Texas Smoke-glaze
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Revbensspjäll med honung och chili
Betyg 3.1 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Körsbärsketchup
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga